“Snelheid F1 moet omlaag”

Sorry hoor, maar waar gaat het nou eigelijk om in de formule 1 ? Natuurlijk is veiligheid belangrijk, maar het lijkt me niet aantrekkelijk om auto’s met 100 km voorbij te zien tuffen.

“De overkoepelende organisatie van de F1, de FIA, heeft bij de Formule 1 teams aangegeven dat de snelheid van de formulewagens omlaag moet. Dit doet de FIA om de risico's van crashes met hoge snelheid te verlagen.”

[Via FOK!formule1 Nieuws]

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3823