Hotmail upgrade : 250 MB diskruimte – gratis –

Microsoft mengt zich in de emailstrijd rondom het beiden van gratis diskspace. Hotmailgebruikers krijgen de beschikking over 250 MB gratis diskruimte.

Begin juli zal MSN starten met de uitrol van gratis anti-virusbescherming voor alle 170 miljoen MSN Hotmail-gebruikers wereldwijd. Hiermee wordt MSN Hotmail de enige wereldwijde gratis e-mailservice, die zowel inkomende als uitgaande berichten scant op virussen en wormen, en deze verwijdert voordat ze in de inbox van de gebruiker terechtkomen.

MSN introduceert later deze zomer een nieuwe ‘premium’ webservice: MSN Hotmail Plus. Voor € 19,99 krijgen MSN Hotmail Plus abonnees 2 gygabyte (GB) aan opslagruimte. Bovendien kunnen zij bijlagen van maximaal 20 MB versturen. Alle huidige abonnees van Hotmail Extra Storage gaan nog deze zomer automatisch over naar Hotmail Plus.

MSN gaat wereldwijd (gefaseerd) de opslagruimte voor alle gebruikers van de gratis MSN Hotmail service vergroten van 2 MB naar 250MB. Ook de limiet voor het versturen van bijlagen wordt bijgesteld naar 10 MB. Het is op dit moment nog niet exact bekend wanneer de Nederlandse Hotmail klanten deze verruiming van opslagruimte krijgen.

Lees het volledige perbericht hier.

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3807