Einde van de stand-alone PDA ?

Interessant nu te zien dat na het terugtrekken van Sony van de Amerikaanse PDA markt men gaat speculeren dat misschien wel het einde van de PDA nadert.

Ondanks dat bijgaand artikel nog wel sterke voorspellingen van Gartner Group en IDC laat zien. Denk ik persoonlijk dat de markt van stand-alone PDA’s wel eens sneller zou kunnen instorten dan tot nu toe gedacht. Meer en meer PDA’s worden uitgerust met telefoon of WLAN en gezien de massale productie van dit soort devices zal de prijs rap dalen. Zeg nou zelf wie zit er nu nog te wachten op een elektronische zakagenda van 200 Euro waarmee je niet je email kan downloaden of het internet kan raadplegen ?

Wireless: NewsFactor Network – – Are PDAs Simply Finished?

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3807