Drechtsteden willen hun ict-kracht bundelen

Het lijkt me een goede ontwikkeling dat gemeenten hun krachten bundelen op gebieden als ICT. Ontwikkelingen blijven snel gaan in deze sector en het bevordert ook de standaardisatie op regionaal gebied.

“Het Drechtsteden-verbond bestaat uit de gemeenten Alblasserdam, Dordrecht, ‘s-Gravendeel, Hendrik Ido Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht. Zij willen hun samenwerking uitbreiden door ook op ict-vlak de krachten te bundelen. Om zicht te krijgen op de knelpunten en mogelijkheden tot verbetering heeft Drechtsteden Egem een ‘quick scan’ laten uitvoeren, waarvan de evaluatie binnenkort volgt. Dit instrument houdt de ict-situatie bij gemeenten tegen het licht, in relatie tot organisatie-ontwikkelingen”

Via : Computable

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gedreven door de eindeloze mogelijkheden die technologische vooruitgang biedt. Met een scherp oog voor het herkennen van oplossingen waar anderen slechts problemen zien, is hij een expert in digitale transformaties. Peter zet zich met volle overgave in om individuen, teams en organisaties te begeleiden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van innovatieve oplossingen.

Artikelen: 3807