Verkeersinformatie op PDA

Ik heb sinds kort een nieuwe auto met navigatiesysteem. Ondanks de extreem hoge prijs van deze optie is deze niet voorzien van TMC (Traffic Management Systeem), waardoor ik geen verkeersinformatie heb. Natuurlijk wel via de reguliere nieuwsuitzending op de radio, maar dat is toch niet echt de beste optie.

Als telefoon heb ik een PocketPC Phone Edition, dus ik had al enige tijd de verkeersinformatie via mobiele website van Business News Radio als mijn homepage geinstaleerd staan. Nu heeft BN sinds kort een nieuwe website, qua layout een vooruitgang, qua performance een drama. Ook hebben ze geen mobiele diensten meer buiten een SMS dienst. Jammer.

Ik heb nu de Verkeerspagina van Planet geïnstalleerd. Ziet er perfect uit moet ik zeggen. Nu maar hopen dat de verkeersinformatie actueel is.