Tijdverdrijf : Lekker patenten kijken

Ik las een nieuwsbericht over recente patentaanvragen van hard- en software bedrijven in Amerika en kwam zo op de site van het United States Patent and Trademark Office. Op deze site kun je alle patent- en trademark aanvragen in de VS bekijken en doorzoeken. Fulltext search is mogelijk voor alles vanaf 1976 en full-page images vanaf 1790! Het is echt verbazingwekkend hoeveel patenten sommige bedrijven op hun naam hebben staan. In elk geval een leuke site om eerst eens te gaan neuzen als je denkt het ei van Columbus te hebben uitgevonden. Patents – Patent Full-Text and Full-Page Image Databases

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3823