HTC verwacht dit jaar zo’n 4 miljoen Windows CE devices te leveren

High Tech Computer (HTC) uit Taiwan is verantwoordelijk voor 40% van de PDA producten en 90% van de PDA Phone producten gebaseerd op het Windows CE platform. Dit jaar verwachten ze zo’n 4 miljoen devices te leveren.

Check het complete artikel op de digitimes website : Projections put HTC’s shipments of smart handheld devices at four million this year

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3823