Flatscreens worden aantrekkelijker qua prijs

GrandMasterView is een bedrijfje van ondermeer Adam Curry dat zich bezig houdt met de verkoop van Flatscreens. Het gaat hierbij niet om Plasma – of LCD schermen, maar om een projectie scherm. Je hebt hier dus ook een projector / beamer voor nodig. Dit betekent overigens ook dat je een tuner nodig hebt, bijvoorbeeld een videorecorder of satellietontvanger.

Op de weblog van Adam Curry kwam ik een post tegen waarin hij aankondigd dat ze vanaf morgen (zaterdag 8 mei) met een advertentiecampage gaan beginnen :
"Zaterdag begint onze eerste landelijke reklame campagne voor de GrandMasterView flatscreens. Erg spannend voor ons. We adverteren op radio (veronica natuurlijk!), TV, in Wannahaves en 2 zaterdagen in de telegraaf in 1/1 pagina in de tv-weekeinde bijlage. Hier alvast een sneak peek in pdf. "

De prijzen zijn wel aardig; een bundel (scherm en projector) vanaf zo’n 1395 Euro. Hopelijk dalen de prijzen nog verder de komende tijd.

Peter de Haas
Peter de Haas

Peter is gepassioneerd door de grenzeloze mogelijkheden van technologische vooruitgang. Met meer dan 35 jaar ervaring in de IT heeft hij talloze ontwikkelingen zien opkomen en hun impact op organisaties en mensen meegemaakt. Met een scherp oog voor het identificeren van oplossingen waar anderen alleen problemen zien, is hij een ware expert in digitale transformaties.
Peter helpt individuen, teams en organisaties bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het implementeren van baanbrekende oplossingen. Zijn inzichten en ervaringen maken hem een gewaardeerde bron voor iedereen die de nieuwste technologische trends wil begrijpen en toepassen.

Artikelen: 3822