Always Hello : een startup om te volgen … en te steunen …

Het concept om door middel van een applicatie of een dienst je contactgegevens te delen en via de deelnemers je de contactgegevens van je netwerk up to date te houden is niet nieuw; het is wel heel wenselijk en de truc is volgens mij dat je het vooral laagdrempelig en veilig kunt doen. Heel goed dat er weer een bedrijf is opgestaan die dit vraagstuk verder wil verbeteren.

snip_20161029150246

Het concept

Contactgegevens zijn niet meer bij te houden in een wereld waar iedereen in beweging is. Wist je dat in de gemiddelde contactlijst en database maar liefst 30% niet klopt? Met als gevolg dat bedrijven omzet mislopen en waardevolle relaties steeds vaker moeilijk te bereiken zijn. 

Dat is vandaag. Met het huidige tempo waarin mensen van telefoonnummer, email- of postadres veranderen wil je eigenlijk niet nadenken over morgen.

Het Always Hello platform is ontwikkeld om veilig contactgegevens met elkaar uit te wisselen. Vanaf nu kloppen contactgegevens altijd. Zowel persoonlijk als zakelijk. Met minder administratie dan ooit. 

Revolutionaire doorbraak

Iedere gebruiker ontvangt altijd de laatste contactgegevens van anderen … door alleen nog maar die van zichzelf te delen.

Nooit meer handmatig aanpassingen doen in contactlijst van telefoon of CRM-database van bedrijf. Dat gaat vanaf nu volledig automatisch.

En zelf bepalen welke contactgegevens anderen van jou ontvangen: updaten met een druk op de knop. Zien hoe Always Hello werkt? Klik hier

Voor de investeerder

Wij geloven in Always Hello. En zijn vlakbij de lancering. Maar we zijn natuurlijk niets zonder onze gebruikers. Daarom bieden wij via deze crowdfunding-ronde iedereen de kans om mee te groeien. Neem een aandeel in Always Hello en investeer.

Op basis van een medium scenario is een ROI berekend van 480% bij exit na 4 jaar.

https://www.symbid.nl/ideas/7748-always-hello-2e-ronde